Vädret skiftar


I helgen såg det ut såhär, strålande sol och varmt väder!

Igår var det regnigt, mulet och grått. Skittråkigt väder verkligen..


Och idag var det lite småkallt men solen sken! Dock så har det regnat..

Jag längtar till sommaren, träningar utomhus i solen, och tävlingar.


Tanja



Idag var vi och hälsade på Christoffers fostermamma Kerstin och blev bjudna på mat. Hennes hund Tanja är så kopiöst lik Nelly i ansiktet från vissa vinklar, det är nästan så det är äckligt! Tittar man på hennes huvud uppifrån så kan man tro att det är Nelly till och med. Lägger upp några bilder på henne som jag tog idag :) Tyvärr är hon rädd för kameror, annars hade jag tagit med systemkameran och tagit några bilder på henne.




Och så en trött Nova i baksätet sovandes på Christoffers tröja. Hon måste sitta i baksätet eftersom vi har en växellåda i bagaget som har läkt olja så vi kan inte ha buren där förrän vi har sålt lådan... Pojkar och deras påhitt säger jag då ;)


Nova 7 år!

Idag fyller världens bästa svartvit sju år. Vid halv tolv idag fick hon öppna presenter och äta sin tårta. Jag klev upp och gjorde i ordning den och hon visste precis vad hon skullle få, för hon var helt galen när hon väckte Christoffer sedan haha :P

Ett ben, två tennisbollar och en pipleksak har hon fått. Nöjd är hon, lite kluven om vilken boll som är bäst och inte lika smart som Puma som kan ta två (eller fler) leksaker i munnen samtidigt. Pipen kommer hon bara att få leka med ibland, för varken våra eller hennes öron lär må så bra om hon ska pipa sönder den hela tiden ;) Att se henne öppna presenten med benet i var ungefär som att se en liten unge öppna ett paket med klädesplagg. "Jaha... ge mig nästa??" typ haha. Nova är inte alls mycket för hårda ben och har aldrig varit, så om hon inte tuggar nått på detta så kommer vi att ta med det upp till Puma i april.

Här kommer två bilder, på födelsedagsbarnet och på hennes tårta:




Jag och Christoffer ska ner på stan till AF och sen handla, så tyvärr så kommer Nova att vara ensam ett tag, något som hon säkert helst hade sluppit - speciellt på sin födelsedag. Men när vi kommer hem blir det en långpromenad och en hel del bus. Ikväll kommer vi säkert få kaffegäster och jag antar att Nova kommer stoltsera med sina nya leksaker!


Sjukstuga

Här hemma är det sjukstuga. Både jag och Christoffer är sjuka, och det här är andra dagen. Jag är redan less. Jag har även lite feber hela tiden så jag är helt slut i kroppen. Idag var vi dock tvungna att köpa hundmat, och eftersom vi inte har nån bil så åkte vi buss. Jag höll på att dö kändes det som, den korta tiden vi var borta. Vi hittade i alla fall hundmaten 35 kr billigare på ett annat ställe än vi brukar köpa det, sånt gör mycket i längden, speciellt när man är arbetslös.


Man fick med ett "varselljus" som vi provat. Blinkar rött i två olika hastigheter eller lyser hela tiden, väldigt bra! Det får hänga med på kvällspromenaderna på Novas halsband.

Det närmar sig Novas födelsedag, snart 7 år. Jag kommer nog gråta när jag vaknar upp på torsdagsmorgonen, haha! Sju känns så gammalt, även om Nova inte är det minsta gammal. Inte ett enda grått hårstrå har hon fått ännu iaf, puuuh! Idag har vi köpt presenter och de har slagits in. Imorgon ska tårtan förberedas och på torsdag återkommer jag med bilder på födelsedagsbarnet!


Morgonritual

Varje morgon lägger sig Nova på bädden i vardagsrummet och kikar ut genom fönstret. Hon spanar på folk, hundar, bilar, katter, fåglar osv. Hon kan ligga hur länge som helst där och kika ut. Jag vill egentligen sätta insynsskydd där för att inte grannarna/folk på parkeringen ska se in, men tycker lite synd om Nova då eftersom hon inte kan ligga där och spana nå mer. Så det tåls att funderas på!


Och tungan ute givetvis, alltid när hon tänker ;)


Panikattack


Lights will guide you home ♡


....and I will try to fix you


Prommis

Kameran fick följa med på promenad som vanligt idag. Solen lyste utomhus men skenet bedrog för det blåste jäkligt kallt! Det var nollgradigt ute men väldigt skönt i solen och när det inte blåste.



Hemma på området fick Nova en liten mus med sig hem, som hon fick av Christoffers kompis. Nöjd och glad hund som busar runt med den nu vill jag lova!


Promenaden i bilder

Tog en promenad i finvädret idag också. Kameran följde med! Alla bilder blev överexponerade eftersom jag bara fotade på auto, vilket jag ångrar nu :( Lägger i alla fall upp bilderna ändå och lär mig till nästa gång att inte använda auto för att jag är lat! Fyyy..!







RSS 2.0