Agilityträning

Idag fick Nova äntligen träna agility! Vi besökte Gävle brukshundklubb för första gången, lite tragiskt att det har tagit sån tid.. Men bättre sent än aldrig! Jag fick ett bra första intryck i alla fall, det var trevligt där. Det var helt folktomt men det var ganska skönt när man är helt obekant där. Vi kommer definitivt att åka dit och träna fler gånger.
 
 
Frågan är dock vem som tyckte att det var roligast, Nova eller Christoffer? ;) Jag fick knappt träna nånting med henne innan Christoffer prompt skulle göra det haha.. Det var kul i alla fall, vi tränade mest bara för skojs skull för att friska upp Novas minne. Kontaktfälten satt faktiskt ganska bra, hon fuskade bara lite för att Christoffer är så otydlig. Nästa gång blir det lite mer strukturerad träning.
 
Plockade även årets första fästing från Nova nu på kvällen, fyfan vilka äckliga djur :( Måste köpa en fästingplockare, fick ta med en pincett nu men fick bort hela ändå. Är rätt grym på att plocka fästingar haha! Men det är mycket lättare med en fästingplockare, så det blir att köpa en sån för det är ju alltid nån jäkel som man hittar på även om man har fästinghalsbandet på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0