Fullt upp sen vi klev av tåget


En hungrig Nova kommer för att säga att det är dags för påfyllning i matskålen


På en söndagspromenad i solen

Vi kom fram en timme försenade igår och blev upphämtade av mamma på tåget. Nova skötte sig så bra, och även om hon alltid är lugn så var hon som en filbunke nu. Hon brukar bli irriterad om det kommer fram hundar till henne, för det är ju så trångt på tåget och hon känner sig trängd när hon inte kan gå undan. Det var två hundar som fick gå runt lösa i kupén (fattar inte hur vissa tänker? Alla hundar gillar inte andra hundar, och det finns hundrädda människor som måste gå igenom kupén. Hundägarna visade ingen hänsyn alls!) De hundarna la sig typ en halvmeter från Nova för att sova (det var väldigt lugna hundar, och snälla, men ändå) men Nova struntade totalt i dom, väldigt skönt. Hon låg med ryggen mot och tryckte ansiktet mot väggen för att slippa se dom ;)


En trött svartvit på tåget

Jag och mamma for och släppte hundarna lösa och det var kul att se att Nova för första gången i sitt liv gjorde lekinviter. Hon var nog väldigt glad över att få nån att springa och leka av sig med :) Jag och mamma var sen på stan innan det blev hem och äta middag och iväg och hälsa på mormor och morfar. När vi åkte därifrån tog vi en promenad med hundarna i skogen, och det var helt galet vad mygg det var.. Verkar vara en riktig myggsommar här uppe.



Idag har jag och mamma också sprungit på stan en sväng innan hon började jobba. Det blev en varsin mjukglass på Kullekiosken sen och ja, även om man vill ha en liten bägare så får man ju hur mycket glass som helst så hundarna fick också ta del av glassen som blev över.


Nova och Puma njuter av glass i finvädret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0