Vad har hänt med Novas tassar?

Novas tassar, eller rättare sagt hennes tasshår är missfärgat på något sätt nu. Det är blågrått märkte både jag och Christoffer samtidigt igårkväll, och det har det aldrig varit tidigare. Funderar på om det kan vara saltet på vägarna som gör det, för jag har svårt att tro att tasshåren blir den där färgen om det handlar om svamp? Ska googla vidare och se vad det kan vara, tills dess lägger jag upp två bilder, både utan och med blixt. Ser ju i alla fall ganska roligt ut ;)




Kommentarer
Postat av: Mami

Tror inte det är svamp för det brukar ju vara röda missfärgningar. Men det såg konstigt ut, nästan som olja.Tror nog också det kan bero på saltet och smutsen efter vägarna.

2012-02-02 @ 01:01:31
URL: http://pumani.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kan nog komma från att hon gått igenom mkt snö som missfärgats av avgaser (du vet sådär grå som man kan se att snö är ibland).



2012-02-04 @ 19:12:37
URL: http://www.tuffiz.se
Postat av: Anna

Det där är inte svamp. Svamp ger röd/brun färg som i och för sig kan bli så mörk att det nästan ser svart ut men det ser inte ut sådär.

Det där är antagligen från smutsig snö (ex pga avgaser, som Lisa sa) eller nåt liknande. Mina blir ofta väldigt skitiga om tassarna när vi har varit i Stockholm. :)

2012-02-10 @ 14:29:47
URL: http://Www.kennelpictureperfect.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0