Äntligen internet!!

Jösses vilket tjorv det har varit, och än är allt inte löst. När vi flyttade in så gjorde vi det en fredagkväll och var klara vid ett-tiden på natten. Vi hade inte ätit mat på hela dagen eftersom vi packat och flyttat så vi var självklart hungriga och tänkte steka lite hamburgare när vi upptäckte att varken spisplattorna eller ugnen fungerade. KUL! :( Lördag morgon ringde vi och felanmälde och som tur är så var de riktigt snabba och fixade spisplattorna, men vredet till ugnen där man väljer graderna var trasigt och det skulle vi ringa om på måndag. Så på måndag rapporterade vi in det, plus att ytterdörren inte gick att stänga om man inte låste den, att badkaret var löst och att det inte var något propp till badkaret heller. De fixade allt utom dörren på måndag, kom på onsdag och gjorde den och sa sen att de skulle täta utanför dagen efter, vilket de inte har gjort ännu... Så det ska vi ringa om på måndag, plus lite andra småsaker.

Dessutom funkar inte internet och vi har ringt varje dag hela veckan om det. Felet ligger i källaren och ska fixas, och var lika för Christoffers kompis som flyttade samtidigt som oss till samma ställe fast ett annat hus. Men vi har fått mobilt internet gratis i en månad så nu har vi äntligen internet igen. Dock inte världens snabbaste när det är mobilt men det funkar finfint det här med.

Ja så man kanske kan tro att vi är irriterade över alla småfel men nej, det är vi faktiskt inte. Vi är nöjda och trivs hur bra som helst alla tre! :) Tänkte uppdatera er med lite (mobil)bilder nu när ni orkat läsa igenom allt tjat och tjorv som vi varit med om senaste veckorna. Idag (igår egentligen om man tittar på klockan) så har vi bott här i två veckor!


Till vänster: utanför vårat fönster i vardagsrummet. Till höger: Nova i vårat nya kök, innan vi hade lyft in några grejer givetvis!


Nöjd tjej ute på våran första morgonpromenad på nya stället


Jag och Christoffer har nyss städat ur gamla lägenheten.. Det ekar tooomt!


Såhär ser det ut i sovrummet vid garderoben.. Vårat förråd är sjukt litet, man kan inte ens gå in i det och det är bara hyllor i det (ca 1,5x1 meter eller nått..) och hyllorna är typ 20 cm höga så inte ens en banankartong får plats... Därför lär vi ha dom i sovrummet tills vi hittar nån lösning.

Jag och C har varit och kollat på Idol på Läkerol Arena i Gävle idag medan Nova var hemma med sin hundvakt Jesper. Pappa bjöd oss på det så vi lärade ju såklart gå när det var här! Väldigt kul att kolla live faktiskt!! Vi kom hem för inte ens en timme sen tror jag. Men det tänkte jag skriva lite om i min privata blogg, så kika in där ifall ni är nyfikna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0