Tre bilder från gårdagen

Här är några bilder från igår på min fina svartvit. Hon skötte sig så bra! Vi åkte till Gåsholma på dans på kvällen och Nova skulle få träna att vara ensam hemma. Det hade gått bra, sen hade grannen Patric varit och gått en långpromenad på en mil med henne och efter det hade hon börjat leva om så då fick hon vara hos honom tills vi kom hem.

Det är så skönt att ha grannar som hon kommer överens med, och som tycker om henne och kan erbjuda sig att passa henne :) Även om hon skäller på dom så vet de hur hon är och de respekterar det och låter henne göra allt i sin takt. Hon har faktiskt till och med fått en ny leksak av grannarna, det skulle aldrig i världshistorien inträffa hemma i Gällivare haha...


Busen låg under bordet mest hela tiden igår och busade för sig själv


Fina svartvit! Stolt över lilla mini-pinnen hon har mellan tassarna


Denna bild tycker jag blev rätt häftig, fast Nova är suddig :)

Jag tror inte att någon faktiskt förstår hur lätt Nova är att ha och göra med här nere, jämfört med hemma. Visst har hon blivit lite stöddig nu när hon känner sig mer hemma, men det går inte att jämföra med hur hon är annars. Folk har nog svårt att förstå att det faktiskt kan vara så stor skillnad som det är. Önskar att hon var såhär hela tiden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0